пʼятницю, 9 березня 2018 р.

Програма факультативу "Підготовка до ЗНО. Українська мова та література"


Система вступу до вищих навчальних закладів на основі зовнішнього незалежного оцінювання забезпечує рівність у здобутті вищої освіти всіх категорій громадян, у тому числі з обмеженими можливостями.
         Випускники спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів з порушеннями опорно-рухового апарату, які одержують атестат про повну загальну середню освіту, мають право проходження зовнішнього незалежного оцінювання на загальних підставах, що підтверджується низкою діючих законодавчих і нормативних актів України.

Учні з порушеннями опорно-рухового апарату, працюючи з тестовими завданнями, правильно розв’язують завдання репродуктивного характеру.  Більшість тестів ЗНО розраховано не на відтворення знань, а на їхнє використання.
         Введення факультативного курсу «Підготовка до ЗНО. Українська мова та література. 12 клас» для дітей з порушенням опорно-рухового апарату сприятиме підготовці учнів спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату  до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.
       Програма курсу має на меті сприяти підготовці учнів з особливими потребами до складання зовнішнього незалежного тестування з української мови та літератури.
Програма

Немає коментарів:

Дописати коментар